Het is weer voorbij die mooie zomer..


En de R is weer in de maand, de dagen worden kouder en korter. Kortom de periode om elkaar gezellig binnenshuis op te zoeken. Daarom komen we op zeer korte termijn met een najaaRsprogramma.

 

Promotie Citylinebus 21 juni 2016


Dankzij inspanningen van de HOA-welzijnscommissie is een halte voor de citylinebus geplaatst voor de entree van de Amstelflat. Om deze bus te promoten heeft de gemeente Assen op dinsdag 21 juni een presentatie gehouden in de Amstelflat. Met de citylinebus is bijna heel Assen te bereiken. Ook bieden de chauffeurs extra service door te helpen bij het in- en uitstappen. De stops van de bus zijn flexibel. Op verzoek kan de bus op iedere veilige plek langs de route stoppen.

Na afloop van de presentatie konden bewoners kennismaken met een van de bussen.

Startbijeenkomst 28 mei 2016


Op zaterdag 28 mei 2016 is de start van het project gevierd. Na een openingshandeling door de burgemeester van Assen, hebben de bewoners kunnen genieten van een afwisselend aanbod in activiteiten in de vorm van twee workshops: Tai-Chi en Computer/Internet.

' s Avonds is voor de bewoners een bruisend feest georganiseerd. Een zeer geslaagde dag en start van het project!

De tuin


Onlangs is door Mooiland de tuin doorgetrokken en voorzien van een nieuwe omheining en tuinmeubilair.

Dankzij inspanningen van studio Bruis is er een tuinteam actief van bewoners, die zorgt voor het onderhoud van de binnentuin. Ook is de omheining voorzien van bedrukte platen waaraan Peter Bosman Producties heeft bijgedragen.